Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На початку літа очікується поява оновленого Hyundai i20

Рестайлінгова модифікація Hyundai i20 отримала свіжий екстер҆ єр та сучасне технологічне обладнання. Водночас виробник виключив з переліку силових агрегатів дизельний двигун, що відповідає загальним тенденціям європейського ринку нових автомобілів. Треба визнати, що після фейсліфтінгу i20 став виглядати значно цікавіше, тому конкурентам вже зараз треба готувати відповідь своєму корейському колезі.

Головні зміни у зовнішності оновленого Hyundai i20 направлені на досягнення більш преміального вигляду. Дизайнери бренду Hyundai переробили передню радіаторну решітку, запропонували двокольорову обробку даху та додали 16-дюймові легкосплавні диски, які виконані у сучасному стилі. Екстер҆ єр корейського хетчбека привели до корпоративного стилю і це пійшло йому на користь.

У середині хетчбека як виявилось змін не меньше, адже оновлення інформаційно-розважальної системи є чи не найважливішим аспектом при проведені рестайлінгу будь якої моделі. На центральній консолі розмістився новий 7-дюймовий монітор мультимедійної системи, яка підтримує програмне забезпечення Android Auto і Apple CarPlay. До складу просунутих комплектацій Premium Nav та Premium SE Nav потрапила навігаційна система. Інтер҆ єр оновленого Hyundai i20 виявився напрочуд якісним та добре зібраним.

Під капотом i20 встановлюється виключно бензиновий силовий агрегат об҆ ємом 1 літр на 100 або 120 к.с. в залежності від налаштувань турбини. В атмосферному варіанті цей двигун розвиває 75 або 85 к.с. В парі з мотором агрегатується 5-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. Середня витрата пального задекарована на рівні 6 літрів на кожні 100 км пробігу. Серед цікавого також можна згадати пакети опцій направлені на комфорт та безпеку. Системи попередження зміни полоси руху та екстренного гальмування поставляються починаючи з середнього рівня комплектацій SE.

На європейському ринку оновлений Hyundai i20 коштуватиме від 12000 євро, що є досить привабливою пропозицією серед конкурентів. До переваг корейця можно віднести досить дешеві опції та недороге обслуговування…

 

02.05.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На початку літа очікується поява оновленого Hyundai i20

Політика конфіденційності